Selamat Datang Ke Kacip Emas

Kacip Emas bukanlah sekadar menurunkan bacaan gula semata -mata seperti kebanyakan produk lain, tetapi berfungsi untuk merawat dari dalam, menyembuhkan luka yang kronik serta menyelamatkan anggota badan orang kesayangan anda daripada dipotong..

Setiap 10 saat berlaku 1 kematian dan setiap 30 saat, anggota badan dipotong akibat kencing manis!

If estimating the population of Malaysia in 1996 to be approximately 21 million, the total number of diabetic sufferers would approximately be 1.7 million. With further industrialisation plus modernisation, the number of people affected by diabetes may double by 2010Persatuan Diabetes Malaysia.

news

NAK CUBA?
SMS/ Whatsapp: KACIP2017
ke 012-4319069
Utk Harga Promosi Sekarang!

Pengidap Kencing Manis menghadapi risiko yang lebih tinggi untuk menderita tekangan darah tinggi, Atherosclerosis kegagalan jantung tersumbat, masalah saraf, osteoporosis, kanser, masalah penglihatan, kegagalan buah pinggang, seksual dan penuaan pra-matang.

Ramai pengidap kencing manis hanya merawat gejala @ symptom kencing manis sahaja iaitu menumpukan kepada kandungan gula dalam darah dan bukan merawat penyakit tersebut secara dasarnya.

Penawar Kacip Emas™ @ Gold Pincer telah terbukti menunjukkan kesan yang amat positif dan memberangsangkan bagi menghilangkan punca-punca kencing manis / diabetes.

Penawar Kacip Emas™ mengandungi hanya bahan-bahan asli dan semulajadi yang dirumus khas supaya bertindak dengan lembut dan berkesan. Gold Pincer @ Kacip Emas™ tidak mempunyai bahan tambahan, pengawet atau bahan tiruan.

Penawar Kacip EmasTM telah distatuskan sebagai minuman kesihatan (Health Drink) oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah memiliki sijil HALAL. Kaedah pemprosesannya terdiri daripada pelbagai peringkat berbanding dengan jenama minuman kesihatan yang lain. Peringkat-peringkat yang terlibat adalah proses pembakaran, kukusan dan perahan yang menggunakan hanya 5% air sahaja.

Proses penghasilan dan pembungkusan Penawar Kacip EmasTM ini dijalankan di kilang sendiri di Alor Star, Kedah.

Terbukti berkesan secara alternatif membantu pengidap diabetes walaupun pada tahap yang kronik.

NAK CUBA?
SMS/ Whatsapp: KACIP2017
ke 016-6200500
Utk Harga Promosi (Jimat RM50) Sekarang!

brosur1

Keunikan Ramuan

Penawar Kacip EmasTM diformulasikan daripada 100% jus asli sayur-sayuran, bunga-bungaan dan herba terpilih tempatan

azizKeunikan penawar ini telah banyak membantu pesakit – pesakit diabetes. Jus asli cecair memberikan penyerapan pantas kedalam sel badan dan sekaligus membantu perkara-perkara berikut:

  • Membantu MENCERNAKAN GLUKUSA dan membenarkan glukusa dalam darah menembusi dinding sel
  • Membantu MENINGKATKAN KUALITI OKSIGEN dan mengaktifkan sel-sel di dalam badan
  • Membantu MENGURANGKAN KELETIHAN dan KELESUAN TENAGA yang seterusnya MENGEMBALIKAN TENAGA DALAMAN khususnya bagi lelaki
  • Membantu MEMULIHKAN RASA KEBAS KAKI DAN TANGAN
  • MENGEMBALIKAN DERIA RASA dan MEMULIHKAN LUKA TERUK atau KRONIK akibat Diabetes
  • Membantu MEMPERJELASKAN PENGLIHATAN YANG KABUR berpunca dari Diabetes.

Semoga Penawar Kacip EmasTM ini dapat membantu lebih ramai orang yang menderita penyakit kencing manis yang semakin kerap menyerang tanpa mengenal jantina dan usia mangsa.

 

Klik Untuk Cerita Lanjut..

rohani3s rohanikini2s

rohani2s rohanikini1s

Gambar Sebelum & Selepas..

Lihat lebih banyak Testimoni dan Keratan Akhbar

NAK CUBA?
SMS/ Whatsapp: KACIP2017
ke 016-6200500
Utk Harga Promosi (Jimat RM50) Sekarang!


Catatan:
Kacip Emas bukanlah pengganti ubat. Ia merupakan ramuan alternatif daripada sayur – sayuran dan bunga – bunga terpilih yang diformulasi sejak 1977 bagi membantu pesakit secara semulajadi, dan disediakan menepati standard MESTI dan HALAL yang ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Sila dapatkan nasihat doktor terutama berkaitan jangkitan kuman atau ubatan yang perlu diambil dari masa ke semasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to audi suv, infiniti suv and toyota suv